İFTAR MENÜSÜ-6

ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE ( YEŞİL FASULYE)




MALZEMELER

1/2 kg taze fasulye
3 Büyük domates
2 Soğan
Zeytinyağ
Biber salçası
Tuz ve 1 tatlı kaşığı toz şeker
2 bardak suDEVAMINI OKU>>

KAVURMALI KUŞ ÜZÜMLÜ PİLAV

Ben eti salçayla kavurmayı tercih ediyorum, salça olmasın kavurma, adı gibi sadece kavurma olsun diyorsanız tariften salçayı çıkarabilirsiniz.



Pilav Malzemeleri

3 su bardağı  pirinç
5 su bardağı su
1 çay bardağı kuş üzümü
1 su bardağı haşlanmış nohut
tuz, tereyağ


Kavurma malzemeleri

1/2 kg. dana veya kuzu kuşbaşı
sıvı yağ,tuz ve salçaDEVAMINI OKU>>

CEVİZLİ KABAK MEZE



 MALZEMELER

6  kabak
1 soğan
1 su bardağı iri çekilmiş ceviz
2 diş sarımsak
sıvıyağ, tuz
1 kase süzme yoğurtDEVAMINI OKU>>

EV YAPIMI KOLAY ŞÖBİYET TATLISI / ŞÖBİYET


TATLI YİYELİM TATLI KONUŞALIM




Malzemeler

Hamuru

1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
1. paket kabartma tozu
Alabildiği kadar un

Şerbeti

3 su bardağı Şeker
3 su bardağı su
Yarım limon suyuDEVAMINI OKU>>

HAYIRLI RAMAZANLAR 

Yorumlar