17 Ekim 2013 Perşembe

ET HAŞLAMA

Vitamin değeri oldukça yüksek haşlamayı haftada 1 defa mutlaka tüketmemiz gerekiyormuş.
Hem hafif hemde lezzetli bir tarif
 
 
 
 
 
Malzemeler
 
Dana veya Kuzu Kuşbaşı ( ben dana kuşbaşı kullandım)
İri doğranmış Patates
İri doğranmış havuç
Soğan
2 defne yaprağı
Tuz
 
 
 
Hazırlanışı
 
  • Tüm malzemeyi düdüklü tencerede pişirelim
  • Haşlandıktan sonra üzerine dilerseniz karabiber , pul biber ekleyebilirsiniz
 
 
 
 
AFİYET OLSUN

2 yorum:

ugurbocegimmutfağı dedi ki...

Merhabalar Pınarcım nasılsın görüşmeyeli :)
Haşlama çok güzel görünüyor :)

pınar doğan dedi ki...

canım teşekkürederim iyiyim sen nasılsın. Kurban bayramı haşlamasız olmaz dimi ama :)

Yorum Gönder